BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyük patron, rakibine yönetici oldu----

Büyük patron, rakibine yönetici oldu

Büyük patron, rakibine yönetici oldu
02 Temmuz 2013 - 16:39 www.finansgundem.com

Magic Life otellerinin kurucusu Cem Kınay, Rixos'a yönetici olarak katıldı

1991 yılında Magic Life otel zincirini kuran, ‘her şey dahil’ sisteminin yaratıcısı olarak anılan Cem Kınay, şimdi Magic Life'ın en önemli rakiplerinden Rixos'ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.
2001 krizi sonrasında Magic Life'taki hisselerinin yarısını Alman turizm devi TUI’ye yarısını satmak zorunda kalan Kınay ve ortağı Oğuz Serim, 2004’te Magif Life’ın tüm hisselerini TUI’ye devretmişlerdi. Ardından Cem Kınay, Turk and Caicos Adaları’ndan Dellis Cay’i 50 milyon dolara satın almış ve ünlülerin ilgilenebileceği villalar ile çok lüks bir otelden oluşan projeye başlamıştı. Ancak daha sonra deyim yerindeyse Kınay’ın başına gelmeyen kalmamıştı. Turks and Caicos Adaları’nda Başbakan’ı da istifaya sürükleyen rüşvet skandalına ismi karışan ünlü turizmcinin şirketlerine el konmuştu...
DENEYİMLERİNİ ARTIK RIXOS İÇİN KULLANACAK
Şimdi Rixos'a profesyonel yönetici olarak katılan Cem Kınay, operasyonların yönetiminin yanı sıra büyüme, satış ve marka stratejisinden de sorumlu olacak.
Rixos Hotels’den yapılan açıklamada; halihazırda Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika, CIS, Orta ve Doğu Avrupa’daki tesisleriyle hizmet veren Rixos Hotels’in, Kınay’ın uluslararası deneyim ve vizyonuyla gruba kazandıracağı ivmeyle daha da güçleneceğinin altı çizildi. Dr. Cem Kınay ise bundan sonraki misyonunun Rixos Hotels’in kurucusu Fettah Tamince’nin vizyonunda bugüne kadar başarıyla gelmiş olan markanın beraberce daha da güçlü ve kalıcı bir dünya markası haline getirmek olduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)