BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyük operasyon başladı!----

Büyük operasyon başladı!

Büyük operasyon başladı!
03 Haziran 2015 - 08:44 www.finansgundem.com

Kayseri'de son dakika operasyon. Askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile operasyon başlatıldı

'Paralel Devlet Yapılanması' iddialarına yönelik Kayseri'de yürütülen soruşturma kapsamında "askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük" yapıldığı gerekçesiyle operasyon başlatıldı. Operasyonu 'Fuat Avni' dün Twitter'dan duyurmuştu.

Gece yarısı tweet atan Fuat Avni, bu sabah 2013'teki askeri lise sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile Kayseri'de operasyon başlatılacağını ve gözaltılar olacağını yazmıştı.

8 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, "Suç işlemek amacıyla Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak, ÖSYM Kanunu'na muhalefet, askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük" iddiasıyla 8 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

4 GÖZALTI
      
Şüphelilerden 3'ü Kayseri'de, biri Ankara'da gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avan03 Haziran 2015 14:26

    avanak avni dediğin adam batının whistleblower dediği insanlar. ve whistleblowing denen kavramda kau yararı olduğu varsayılır. eğer bizden seçimle yetki alıp meşruiyetini kazanan birileri bu yetkiyi kötüye kullanıyorsa birileri de çıkar kendini ifşa etmeden bu hukuksuzlukları kanunsuzlukları açık eder. fuat avni denen şahsin hep doğru sylediğini veya iyi niyetli olduğunu söylemiyorum ama son ki yıldır onun söylediği şeyler sayesinde çevirilen dolapları öğrendik. kötü de olsa iyi de olsa fuat da olsa suat da olsa bu tarz bir görevi toplumda birilerinin üstlenmesi gerekir. toplum yararı (bir kişinin veya ailesinin değil tüm toplumun yararı) bunu gerektirir.

  • AVANAK AVNİ...03 Haziran 2015 09:40

    asıl bu AVANAK AVNİ yakalanmalıki,kim olduğu belli olsun...