BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBüyük ödül yazarımız Aysan’a ----

Büyük ödül yazarımız Aysan’a

Büyük ödül yazarımız Aysan’a
07 Mayıs 2013 - 13:24 www.finansgundem.com

Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü Finansgundem.com yazarı Mustafa Aysan ve gazeteci Altan Öymen aldı

2023 Türkiye  Vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan 12. yılında uluslararası bir platform olarak marka olmanın haklı gururunu yaşayan Forum İstanbul 2013’ün açılış gecesi iş, siyaset ve ekonomi dünyasını bir araya getirdi. Gecede gelenekselleşmiş Forum İstanbul Ödülleri sahipleriyle buluştu. Bu yıl Yaşam Boyu Başarı Ödülünü; Finans Gündem yazarı Prof. Dr. Mustafa Aysan ve Altan Öymen alırken, Ulusal Onurumuzu Uluslararası Boyuta Taşıma Başarısı Gösterenler Ödülü’nü Dr. Ahmet Lokurlu’ya, Bitlis ilinde lise ve üniversite yapımı ile öğrencilere sağladıkları burslar nedeniyle Eğitim Ödülü de  Ahmet Eren’e verildi. Forum İstanbul 2013 ödülleri kapsamında Diyarbakır Gürünlü Köyü ve Yüzyıllık Markalar Derneği’ne teşekkü rplaketleri takdim edildi.

Forum İstanbul hakkında
İşve siyaset dünyasını bir araya getirerek küresel ve yerel ekonominin nabzını tutan Forum İstanbul, ilk kez 2002 yılında gerçekleştirildi. Bu tarihten itibaren etkinliğini ve önemini her geçen gün artıran Forum İstanbul, Türkiye’nin en prestijli iş ve ekonomi zirvesi konumuna geldi. Genel olarak Türk toplumunu, özel olarak ise iş dünyası ile akademik ve bürokratik çevreleri, Türkiye’nin bugünü ve yarını ile ilgili orta ve uzun vadeli düşünmeye yönlendirmek, öneriler getirmek, çözüm arayışlarını kolaylaştırmak ve teşvik etmek amacıyla ulusal ve uluslararası bir platform oluşturmak misyonuyla yola çıkan Forum İstanbul birbirinden önemli konu ve konuklarla gündemyaratmanın yanı sıra 2023’e giden yolda atılan adımları da kayıt altına alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)