BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük ikramiye mülteciye çıktı----

Büyük ikramiye mülteciye çıktı

Büyük ikramiye mülteciye çıktı
23 Aralık 2015 - 17:13 www.finansgundem.com

İspanya’da 8 yıl önce iltica ederken boğulmak üzereyken kurtarılan Senegalli, piyango çekilişinden 400 bin euro kazandı


 İspanya’ya 8 yıl önce beş parasız bir sığınmacı olarak gelen 35 yaşındaki Ngagne isimli Senegalli adam, büyük ikramiyenin bu seneki sahibi oldu. Afrika’dan Avrupa’ya geçmeye çalışırken teknesi batan ve İspanyol sahil güvenlik görevlileri tarafından kurtarılan Ngagne, yaşadığı Roquetas de Mar kasabasında satın aldığı bilete büyük ikramiye çıkmasıyla binlerce kişi arasından sıyrılarak 400 bin Euro’yu kazandı.
Sputnik'in haberine göre Ngagne’nın büyük ikramiyeyi kazanması, yaşadığı küçük kasabanın halkı arasında da büyük sevinç yarattı. Bileti satın aldığı dükkanın önünde gazetecilere konuşan Ngagne, göz yaşlarını tutamayarak “Ben denizdeyken beni kurtaran İspanyol halkına ve İspanya hükümetine çok teşekkür ederim” dedi.

'GÜNDE 5 EURO'YLA GEÇİNİYORDUK'
2007’de Senegal’den ayrıldığından bu yana İspanya’da çok zor şartlarda yaşadığını ve patronunun kısa bir süre önce kendisini işten çıkardığını söyleyen Ngagne, öncesinde de göçmen teknesinde tanıştığı eşiyle tarlada sebze toplayarak geçinmeye çalıştıklarını anlattı. “Olanlara hala inanamıyorum” diye konuşan Ngagne, “Bazı günler eşimle beraber günde sadece 5 Euro kazanıyorduk” ifadesini kullandı.
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)