BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBurun akıntısı olmayanlar da şüpheli sayılacak----

Burun akıntısı olmayanlar da şüpheli sayılacak

Burun akıntısı olmayanlar da şüpheli sayılacak
24 Mart 2020 - 09:34 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı korona virüs olası vaka tanımına yeni bir madde ekledi. Bakanlık, "Ani başlangıçlı ateş ile birlikte öksürük veya nefes darlığı olan ve burun akıntısı olmayan hastalar da korona virüs şüpheli vakası sayılacak." maddesi eklendi

Sağlık Bakanlığı koron avirüs ile mücadelesini sürdürüyor. Testleri hızlandıran Bakanlık, yeni kararlar da alıyor. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, hastalığın belirtisi olarak yeni bir madde eklendi. Maddeye göre; Korona virüs olası vaka tanımına Bakanlık tarafından, "Ani başlangıçlı ateş ile birlikte öksürük veya nefes darlığı olan ve burun akıntısı olmayan hastalar da korona virüs şüpheli vakası sayılacak.

BİLİM KURULU 6.5 SAAT TOPLANTI YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu dün Sağlık Bakanlığı binasında toplandı. 13.30'da başlayan toplantı tam 6.5 saat sürdü. Toplantının ardından 19.45'te açıklama yapıldı. Bakan Koca, yeni tavsiyeleri duyurdu. Koca, 'Herkes kendi OHAL'ini ilan etsin' derken, yaşlılara da, 'Bir defalığına bizim öğüdümüzü kabul görün' dedi.

VAKA SAYISI BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sonunda olduğu gibi dün de açıklama yaparak son durumu duyurdu. Bakan Koca, 7 yeni ölüm olduğunu toplamda ölü sayısının 37'ye yükseldiğini söyledi. Bakan Koca, gençlerin de dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Koca toplam vaka sayısının 1236'ya çıktığını da açıkladı.

İşte Bakan Koca'nın açıklaması...

Son 24 saatte 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. Gençlere uyarımız var. Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Koca: 7 insanımız daha hayatını kaybetti, 293 yeni tanı kondu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)