BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBursa’da seminere katılan öğretmenler karantinaya alındı----

Bursa’da seminere katılan öğretmenler karantinaya alındı

Bursa’da seminere katılan öğretmenler karantinaya alındı
09 Eylül 2020 - 18:18 www.finansgundem.com

Bursa'da seminere katılan 14 öğretmenden ikisinde korona virüsü tespit edildi. Temas halinde olan diğer 12 öğretmen de tedbir amaçlı evlerinde karantina altına alındı.

Bursa’da yaklaşık bir hafta önce Orhaneli Anadolu Lisesi’nde seminere katılan 14 öğretmenden ikisinde Kovid-19 testi pozitif çıktı. Aynı okulda görev yapan ve temas halinde olan 12 öğretmenin ise evlerinde karantina altına alındıkları öğrenildi.

EĞİTİM-SEN: 172 KURUMDA VAKA VAR

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen), internet sitesi üzerinden 7 Eylül 2020 tarihi itibariyle korona virüsü vakası görülen veya pozitif vakayla temaslıların çalışmalara katıldığını iddia ettiği 172 eğitim kurumunun ismini açıklamıştı.

Eğitim-Sen’in açıklamasında şu ifadeler kullanılmıştı:

Salgının geldiği aşama, artan vaka ve vefat sayıları eğitim emekçilerinin, öğrencilerin ve velilerin kaygısını artırmakta, zihnini meşgul etmektedir. Son olarak Sağlık Bakanlığı’nın YÖK Başkanlığı’na üniversitelerin 2020-2021 sonbahar döneminde derslerin uzaktan yapılması önerisinde bulunması durumun ciddiyetini olduğu gibi ortaya koymaktadır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)