BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBursa'da lodos çatıları uçurdu, vatandaşların kaçışı kamerada----

Bursa'da lodos çatıları uçurdu, vatandaşların kaçışı kamerada

Bursa'da lodos çatıları uçurdu, vatandaşların kaçışı kamerada
26 Ocak 2021 - 17:37 www.finansgundem.com

Bursa’da şiddetli lodos nedeniyle evlerin çatısı uçtu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Vatandaşların uçan çatılardan kaçma anları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Bursa Valiliği tarafından önceki gün vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıldığı şiddetli lodos, kentte etkili oldu. Saatteki hızı 50 kilometreye çıkan lodos fırtınası nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Yıldırım ilçesi Mesken Mahallesi’nde lodos nedeniyle bir iş yerinin çatısı uçup, kaldırıma düştü. Yoldan geçen bir vatandaş, çatının altında kalmaktan son anda kaçarak, kurtuldu.

Osmangazi ilçesinde de iki kişinin yürüyerek geçtiği sırada bir binadan uçan çatı, lüks otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. 2 olay anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa Valiliği, kentte etkili olan şiddetli lodosla ilgili vatandaşları uyardı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan son değerlendirmelere göre, rüzgârın bugün (Salı) Marmara’nın güney yönlerinden kuvvetli ve fırtına (50-70 km/sa.), yarın (Çarşamba) Marmara’nın kuzey yönlerinden, fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/sa.) esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Şiddetli lodosun, yarın gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor. 

BURSA'DA ÇATININ UÇMA ANI KAMERADA

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Otosanti 32. Cadde'deki bir iş yerinin çatısı şiddetli lodos nedeniyle uçtu. Çatı, 5 aracın üzerine düştü. Uçan çatı parçaları ise yoldan geçen bir vatandaşa isabet etti. Yaralanan vatandaş, gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çatısı uçan iş yerinin duvarında da çökme meydana geldi.

Kentte lodos nedeniyle 4 iş yerinin çatısının uçtuğu, 19 araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
Öte yandan, çatının uçma anı kameraya yansıdı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)