BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBursa’da HDP’nin izinsiz gösterisine polis müdahalesi----

Bursa’da HDP’nin izinsiz gösterisine polis müdahalesi

Bursa’da HDP’nin izinsiz gösterisine polis müdahalesi
07 Kasım 2016 - 00:53 www.finansgundem.com

HDP Eş Genel başkanları ile bazı milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto etmek istek için izinsiz gösteri yapmaya çalışan gruba polis, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Çıkan olaylarda 6 kişi gözaltına alındı

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi’nde yaklaşık 150 kişilik HDP’li grup, eş başkanlar ile bazı milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto etmek için izinsiz yürüyüş ve gösteri yapmak istedi. Ara sokaklarda buluşan grup, sloganlar atarak pazar alanına yürüyüşe geçti. Bu sırada polis ekipleri, gösterinin izinsiz olduğunu ve yürüyüşü sonlandırmalarını istedi. Gruptakiler uyarılara rağmen yürüyüşüne devam edip, polise taş attı.

TAZYİKLİ SU VE BİBER GAZI İLE MÜDAHALE EDİLDİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, taş atan göstericilere TOMA’dan tazyikli su ve biber gazı ile müdahalede bulundu. Bir gösterici ise çıktığı apartmanın çatısında çevik kuvvet ekiplerinin üzerine tuğla ve mermer fırlattı. 1 çevik kuvvet personeli bacağından yaralandı.

ZIRHLI ARAÇLAR SOKAK ARALARINA GİRDİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne bağlı ekipler, zırhlı araçlarla sokak aralarına girerek göstericiler tarafından kurulan barikatları yıkarak, kapatılan yolları açtı. Ayrıca boş arazi ve kullanılmayan binalar içerisinde projektörler ile arama-tarama yapıldı. Müdahale sırasında polis ekiplerine taş atan 6 gösterici gözaltına alındı. Polis ekiplerinin bölgedeki önlemleri devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)