BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBurhan Kuzu, Zindaşti dosyasına eklendi----

Burhan Kuzu, Zindaşti dosyasına eklendi

Burhan Kuzu, Zindaşti dosyasına eklendi
13 Şubat 2020 - 09:01 www.finansgundem.com

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin Burhan Kuzu'nun nüfuzunu kullanarak yargıya baskı yaptığına ilişkin iddiaların Özel Soruşturma Bürosu tarafından inceleme altına alındığı öğrenildi.

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin dönemin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun nüfuzunu kullanarak yargıya baskı yaptığı iddialarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sessizliğini bozdu. Başsavcılık yetkilileri Kuzu hakkındaki soruşturmanın Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütüldüğünü açıkladı.

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre, HSK’den gelen dosyanın Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürülmesi olayının azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılanarak beraat eden Orhan Ünğan'ın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma dosyasıyla birleştirildiği de öğrenildi. Ünğan’ın 18 Kasım 2019’de Özel Soruşturma Bürosu’na Kuzu’nun yargılamaya müdahalede bulunarak Zindaşti’nin tahliye edilmesini sağladığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • merak13 Şubat 2020 09:57

    bakalım kurtulabilecek mi?

  • okan13 Şubat 2020 09:55

    Bu adamın çoktan yargılanması sağlanmalıydı. Cumhurbaşkanlığı ve AKP de kapıya koymalı sahip çıkmamalıydı. Ortalığı çok kirletti. Reis ve AKP hala niye sahip çıkıyor anlaşılır gibi değil.