BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBurhan Kuzu Erdoğan'ın seçim kararını açıkladı----

Burhan Kuzu Erdoğan'ın seçim kararını açıkladı

Burhan Kuzu Erdoğan'ın seçim kararını açıkladı
21 Ağustos 2015 - 07:05 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kararı aldığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu,Twitter'dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kararı aldığını açıkladı.

Kuzu yaptığı açıklamada "AK Parti ile koalisyon kurmaya yanaşmayan CHP ve MHP, 45 günün dolması ve hükümetin kurulamaması sonucu Cumhurbaşkanı seçim kararı aldı" dedi.

İŞTE BURHAN KUZU'NUN O AÇIKLAMALARI

AK Parti ile koalisyon kurmaya yanaşmayan CHP ve MHP, 45 günün dolması ve hükümetin kurulamaması sonucu Cumhurbaşkanı seçim kararı aldı

Kurulacak Seçim Hükümeti bir Anayasal zorunluluk; çünkü 116.md bunu emrediyor.Tüm diğer yolları MHP, HDP ve CHP tıkadı. Bunları da bilelim.

Seçim Hükümetini Cumhurbaşkanı kurmaya mecbur;çünkü Anayasa'nın emri böyle;Meclis görevini yapmadı. HDP bu şekilde 3 bakan aldı.

Seçim Hükümetine HDP nasıl oldu da üç bakan verme hakkı elde etti? Bunu MHP ve CHP'ye sormak lazım. AK Parti'nin bu konuda suçu yok. Biline.

Şimdi geldiğimiz noktaya bakıyorum da 7 Haziran gecesi attığım Twitter'lar ne kadar anlamlı ve isabetli imiş. O gün bana kızanlar da hak verdi.

Hâlâ geç kalmış sayılmaz; 4 parti grubu bir araya gelir ortak bir önergeyle seçim kararını Meclis'ten geçirir. Yakışanı bu, şık olanı bu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • La Bebe21 Ağustos 2015 07:17

    Sürekli milli iradeden bahsedenlerin, iki-üç gün süre kalmış olsa da anayasayı ve aslında seçim sonucu gerçekleşen milli iradeyi hiçe sayarak muhalefete hükumet kurma şansı vermemesi ne kadar manidar. yani, sandık ve milli irade sadece benim lehime olursa önemi vardır diyor, diğerleri lehine olursa tuvalet kağıdı mertebesindedir diyor. bu gelişmeleri böyle okumak lazım.