BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringBurgan Leasing OHSAD Kurultayı'nda----

Burgan Leasing OHSAD Kurultayı'nda

Burgan Leasing OHSAD Kurultayı'nda
20 Nisan 2016 - 13:51 www.finansgundem.com

Burgan Leasing, 13 – 17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen OHSAD Kurultayı’nın tek finans sponsoru oldu

Sağlık sektöründeki değişim ve yenilikleri değerlendirmek amacıyla yedincisi düzenlenen Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları bu yıl da sektörün önde gelen firmalarının, özel hastane yöneticilerinin ve sektör temsilerinin yoğun ilgisiyle hayata geçirildi. Ülkemizin kaliteli ve sürdürülebilir bir sağlık sistemine kavuşmasının önünü açmayı hedefleyen OHSAD Kurultayı’nın açılışı, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş'ün katılımıyla gerçekleşti.

“2016’dan 2023’e Sağlık ve Verimlilik” konusunun masaya yatırıldığı OHSAD Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantılarında, çok sayıda Bakanlık üst düzey yetkilisinin yanı sıra SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ile SGK yetkilileri, hastane yöneticileri ile bir araya geldi. Sağlık Bakanlığı mevzuat ve uygulamalarının görüşüldüğü kurultayda ayrıca verimli kurslar da düzenlendi.

Leasing alanında 20 yılı aşkın süredir hizmet veren ve OHSAD Kurultayı’nın tek finans sponsorluğunu da üstlenen Burgan Leasing, sağlık kurumlarının en gelişmiş medikal makine ve ekipmanları sağlayabilmesi için kurultaydaki standında sektör profesyonelleri ile buluştu. Kurumların ve kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda özel çözümler geliştiren Burgan Leasing, ekipman ve makine leasinginin yanı sıra gayrimenkul, yenilenebilir enerji, deniz ve hava ulaşım araçları gibi alanlarda da her ölçekten kuruma finansman sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)