BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz yolcu mu?----

Burak Yılmaz yolcu mu?

Burak Yılmaz yolcu mu?
04 Haziran 2013 - 19:17 www.finansgundem.com

Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, Burak Yılmaz'la ilgili açıklama yaptı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, milli futbolcu Arda Turan'ın Atletico Madrid'de forma giymeye devam edeceğini söyledi. Burak Yılmaz hakkında da konuşan Cerezo; "Burak çok önemli bir futbolcu ama onunla ilgili kararı teknik heyetimiz verecektir” dedi...Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in yeniden başkan seçilmesiyle ilgili Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen törene katılan Atletico Madrid Kulübü Başkanı Cerezo, sorularını yanıtladı.
Transfer iddialarında ismi geçen Arda Turan'ın geleceğinin Atletico'da olduğunu söyleyen Cerezo, “Arda, takımın en önemli futbolcularından biri ve takıma faydalı olmaya devam edecek” dedi.
Cerezo, Galatasaraylı Burak Yılmaz ile ilgilendikleri iddiasına ilişkin de, “Burak çok önemli bir futbolcu. Atletico Madrid Kulübü her zaman büyük futbolcuları takip etmiş ve takdir etmiştir ama onunla ilgili kararı teknik heyetimiz verecektir” diye konuştu.
Cerezo ayrıca, kendileri açısından “çok iyi geçen bir sezonu geride bıraktıklarını” belirterek, gelecek sezon daha büyük başarılar yakalayabilecek bir takım istediklerini dile getirdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)