BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz resmen Beşiktaş'ta----

Burak Yılmaz resmen Beşiktaş'ta

Burak Yılmaz resmen Beşiktaş'ta
02 Ocak 2019 - 22:42 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Burak Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı takım, Trabzonspor'a 950 bin euro bonservis ödeyecek, Burak ise 1.5+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve bonuslarla birlikte yıllık 2.5 milyon euro kazanacak

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve adı transferde Beşiktaş’la anılan golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın transferi için Beşiktaş’ın Trabzonspor’la ve Burak Yılmaz’la anlaşmaya vardığı iddia edildi. TRT Spor’un haberine göre Beşiktaş, Burak Yılmaz transferine nokta koydu.

Bordo-mavililere 950 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına anlaştı. Haberde yıldız golcünün yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı ifade edildi. Bu sezon 7 resmi maçta Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Burak Yılmaz, 5 gole imza attı.

2008'de Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz, 11 yıl sonra siyah-beyazlı takıma geri dönecek.

Çarşı'nın 'Burak Yılmaz' tepkisi sürüyor

2017 yılında Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri üzerine Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'dan çok sert tepki gelmişti.

Çarşı'nın Twitter hesabından şu görsel paylaşılmış ve binlerce beğeni almıştı:

Çarşı grubu, bu akşam saatlerinde transferin tamamlandığı haberinin ardından da sosyal medyadan şu paylaşımı yaparak tepki gösterdi:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)