BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz Arda Turan'ı geride bıraktı----

Burak Yılmaz Arda Turan'ı geride bıraktı

Burak Yılmaz Arda Turan'ı geride bıraktı
16 Şubat 2016 - 08:49 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Çin ekibi Beijing Guoan'a sattığı golcü oyuncu Burak Yılmaz, en çok kazanan Türk futbolcu oldu

Galatasaray'dan 8 milyon euro bonservis bedeli ile Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, yeni takımından alacağı yıllık 7 milyon euro garanti ücretle en fazla kazanan Türk futbolcu oldu.

YILDA 7 MİLYON EURO KAZANACAK

Futbolculardan alınan gelir vergisinin %15 olduğu Çin'de bonuslar hariç yıllık 7 milyon euro alacak olan 31 yaşındaki futbolcu, bu paranın 1 milyon 50 bin euro'sunu vergi olarak ödeyecek.

ARDA'NIN İSPANYA'DA VERGİSİ FAZLA

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen Barcelona'ya 41 milyon euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid'den transfer olan bir diğer milli futbolcumuz Arda Turan da tıpkı Burak gibi senelik 7 milyon euro garanti ücret alıyor. Ancak Arda'nın senelik maaşı İspanya'da futbolculardan alınan %52 oranındaki vergi sebebiyle 3 milyon 380 bin euro'ya kadar düşüyor.

Çin takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, mukavelesinin bitiminde vergiler hariç 23 milyon 800 bin euro'yu cebine koyacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)