BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz Fener'e sataştı!----

Burak Yılmaz Fener'e sataştı!

Burak Yılmaz Fener'e sataştı!
10 Mayıs 2016 - 17:38 www.finansgundem.com

Çin Ligi'nde Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında ağır bir darbe almasının ardından gönderme niteliğinde paylaşımda bulundu.

Sezon ortasında Galatasaray'dan ayrılıp 8 milyon Euro karşılığında Çin Ligi'nin yolunu tutan Burak Yılmaz, Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'nin dün akşam oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasını kaybetmesiyle, Beşiktaş şampiyonluğın bir adım uzağında dururken, Burak Yılmaz bu duruma kayıtsız kalmadı ve Sarı-Lacivertli ekibe gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı.
İlişkili Haber

Kendisine ait Twitter hesabından Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasını paylaşayan milli futbolcu, ''Respect'' (Saygı) yazdı.

30 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce beğeni toplarken, Galatasaraylı taraftarlardan bazıları golcü futbolcuya ''Kral geri dön, sana ihtiyacımız var'' şeklinde çağrıda bulundu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • +-*/9810 Mayıs 2016 22:01

    Burak sen o formayı ANNECİĞİNE gönder bunuda FB çeliler gönderdi diye yaz.

  • cihan torun10 Mayıs 2016 17:53

    burak birde şu anki puan cetvelini paylaşsa fener seneye şampiyonlar ligine gidecek cimbom bizim mahalledeki turnuvaya bile gidemeyecek