BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBunu yapan Sedat Peker'in adamı çıktı----

Bunu yapan Sedat Peker'in adamı çıktı

Bunu yapan Sedat Peker'in adamı çıktı
29 Nisan 2013 - 10:23 www.finansgundem.com

Beşiktaş-Orduspor maçında olaylara karışan bir kişinin Sedat Peker'in muhasebecisi olduğu ortaya çıktı

Beşiktaş-Orduspor maçında olaylara karışan bir kişinin Sedat Peker'in Mali işler sorumlusu olan Rauf B. olduğu ortaya çıktı.
DEMİR COPLARLA SALDIRI
Beşiktaş'ın Orduspor'u 2-0 yendiği maçta yaşanan tribün terörü tüm futbol severleri rahatsız etti. Demir coplarla protokol tribününden numaralı tribüne geçerek taraftarı döven üç kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
SEDAT PEKER'İN ADAMI ÇIKTI
Beşiktaş-Orduspor maçında olaylara karışan bir kişinin Sedat Peker'in Mali işler sorumlusu olan Rauf B. olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde 'Kulübün davetlisi olarak protokol tribününe geldik. Şahıs Samet hocaya küfür ediyordu. Uyardım. Bana da küfür edince yerde bulduğum cisimle vurdum" dedi.
Rauf B. ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı. Rauf B'ye bir yıl futbol müsabakalarına men cezası verildi. Rauf B.'nin adı Kelebek operasyonunda Sedat Peker ile ilgili polisin hazırladığı raporda şebeke yapılanmasında 'mali işler' sorumlusu olarak geçmişti.
DAYAK YİYEN TARAFTAR ŞİKAYETÇİ
Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde darp edilen taraftar da ifade verdi. Dayak yiyen taraftar ifadesinde şikayetçi olduğunu belirterek, "Bir anda yanıma gelip elindeki cisimle saldırmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)