BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Bunlardan olsa olsa paraşütçü olur"----

"Bunlardan olsa olsa paraşütçü olur"

Bunlardan olsa olsa paraşütçü olur
14 Haziran 2014 - 17:03 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, muhalefet partilerinin cumhurbaşkanlığı seçimi için çatı aday arayışlarını sert bir dille eleştirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefete yönelik eleştirilerde bulunurak, "Bunlar havada duran çatı arıyorlar. Olsa olsa bunlardan paraşütçü olur." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:   

Bugün burada eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar birçok alanda 159 trilyon liralık 33 eser ve yatırımın resmi açılışın gerçekleştiriyoruz. 
Bir  adımımız daha var. O da Arkun Barajı. Onun maliyeti de 1 milyar Türk lirası.  
Artvin aslında hani biz diyoruz ya ”Su hayattır, su medeniyettir” diyoruz ya Artvin adete suyun merkezi haline geldi, enerjinin merkezi haline geldi. Bu sularımızla Artvin sıçrama yapacak.

Bu yatırımlar için devletin kasasında 5 kuruş çıkmıyor vergi olarak ciddi bir meblağı da devlete kazandırıyoruz.  Geçtiğimiz 12 yılda Artvin’e 11 katrilyon hizmet yaptık. Hala devam eden çok büyük yatırım ve projelerimiz var. Hopa ile Boçka arasında inşa ettiğimiz can kurtaran tünelini inşallah önümüzdeki yıl açıyoruz. Böylece Artvin ülkemizdeki en önemli ticaret güzergahlarından biri haline geliyor.  

CHP’nin aklına bayrak geldi. Sayın Kılıçdaroğlu sen ne zamandan beri bayrağı hatırladın. Sen hayatında bir kere Hakkari’ye gittin orada eline Türk bayrağı alamadın. O mitingde 1 tane Türk bayrağı dalgalandıramadın. Hangi Türk bayrağını sevmekten bahsediyorsun. Van’da yaptık Diyarbakır’da da yaptık. Bayraklarımız gümbür gümbür meydandaydı. Ne CHP ne MHP Sivas’tan öteye gidemedi. Ürkeklik korkaklık bunların damarına işlemiş.  
Biz ne siyasi Türkçülük yapıyoruz ne siyasi Kürkçülük yapıyoruz. 77 milyonu kucaklıyoruz. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Birliğimiz beraberliğimiz kardeşliğimizle övüneceğiz.  Biz aramıza fitnenin girmesine müsaade etmeyeceğiz. Tahriklere aldanmayacağız. Tuzak kuranlara eyvallah etmeyeceğiz, o tuzaklara düşmeyeceğiz. Bayrak gibi vatanımızım devletimizin milletimizin birliği gibi konular istismar aracı olamaz.

HDP Doğu ve Güney Doğu’da tahrikler yapıyor. CHP ve MHP bunlardan beslenmek istiyor. Pensilvanya ve onun medyası dışarıdan destek veriyor.  Onların gündeminde fırsatçılık var. Bayrak üzerinden Musul’daki hassas hadise üzerinden bile siyaset yapmaktan kaçınmıyorlar.

Pensilvanya’nın gündeminden çıkamayan bu muhalefete 30 Mart’ta büyük ders verdiniz. Yüzde 46 ile siz bu muhalefete çok açık mesaj verdiniz. Belli ki mesajı almadılar. Ama iki ay sonra 10 Ağustos’ta milletim tekrar sandığa gidecek. Milletim inşallah 10 Ağustos’ta bunlara 1 kere daha ders verecek. Ne diyorlar. Çatı. Çatı aday arıyorlarmış. Allah aşkına temeli olmayanın çatısı olur mu?  Bunlar havada duran çatı arıyorlar. Olsa olsa bunlardan paraşütçü olur. Temeli tabanı kaynağı olmayan çatı kurmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin her yerine hitap edemiyorlar.  Bu ülkenin hamdolsun temeli de var çatısı da var. Bu da Ak Parti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)