BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBunlardan hiçbir şey olmaz----

Bunlardan hiçbir şey olmaz

Bunlardan hiçbir şey olmaz
15 Mart 2014 - 11:42 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, İstanbul-Bursa-İzmit otoyolu İzmit Körfez Köprüsü Keson Batırma Töreni’nde konuştu

İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:   

Onda yalan, takiye, iftira, fitne, fesat var. Biz 12 yıl önce 15 bin km bölünmüş yol yapacağımız dediğimizde buna ihtimal vermeyenler vardı. Niye? Çünkü bizden önceki 79 seneye bakıyorlardı. 79 senede 6 bin km bölünmüş yol yapılmıştı. 
Dağları delerek 122 tünel inşa ettik. Bunlar öyle sıradan kişilerin yapacağı iş değil. İş bilenin, kılıç kuşananın.  
Biz Fatih’in torunlarıyız. O karadan gemileri yürüttü, biz de denizin altından Marmaray’ı geçirdik.
Yeri geldi karşımıza yargı engelleri, çeteler, siyasete yönelik engeller çıktı. Dik durarak o engelleri aştık.  

SİZİ ALLAH İÇİN SEVİYORUZ 

Hayırlı niyetlerle çıktığımız yolda karşımıza çıkan şerleri de aşıyor milletimizi hizmetle buluşturuyoruz. Siyasetimiz gerilim, kamplaşma, ayrıştırma siyaseti değil. Sizi Allah için, yaradandan ötürü seviyoruz. 
Ne Türk’ü Türk olduğu için Ne Kürt’ü Kürt olduğu için değil beni yaradan allah sizleri de yarattığı için seviyoruz. Biz 77 milyonu kucaklıyoruz. 

HER ZAMAN YAŞATMA SİYASETİNİ SAVUNDUK

Biz her zaman yaşatmanın siyasetini savunduk. Faili meçhullere biz son verdik. İşkenceye sıfır tolerans dedik. İnsana insan gibi muamele edilmesini 81 vilayete hakim kıldık. Çözüm süreci için mücadele ederek, bedenimizi ortaya koyarak gençleri yaşatmak için mücadele verdik.
Yeni gerilimlere, yeni ölümlere asla tahammüle demeyiz. Sokakların çatışma alanına dönmesine asla tahammüle demeyiz

SİYASİ PARTİLERİN GENEL BAŞKANLARINA SORUMLULUK ÇAĞRISI YAPIYORUZ

Sandıktan ümidini kesenlerin sokaklarda medet aradığını görüyoruz. Bir kez daha herkesi sorumlu davranmaya çağırıyorum. Siyasi partilerin Genel başkanlara sorumluluk çağrısı yapıyoruz. Kışkırtıcı dil ve üsluptan uzak durmalarını istiyorum. Medyanın çatışmayı körükleyici sorumsuz dili terk etmesini diliyorum

AK PARTİ GENÇLİĞİ ÇATIŞMANIN GENÇLİĞİ DEĞİLDİR

Gençlerimizin sokaklara molotofla, döner bıçaklarıyla salıverilmesini doğru bulmuyoruz. Ak Parti gençliğinin elinde kalem, kitap, tablet bilgisayarı görürsünüz
AK Parti’nin gençliği çatışmanın, kavganın gençliği değildir.
İş dünyasının huzurunu zedeleyecek bu tür tahriklerden uzak durmasını temenni ediyorum 

BUNLARDAN BİR ŞEY OLMAZ

Bu adamların hangisinin bu tür eserler yaptığını gördünüz. 1. Ve 2. Köprüye karşı çıktılar. Şimdi 3. Köprüyü yapıyoruz Yavuz Sultan Selim Köprüsü… Ona da karşı çıkıyorlar. Bunlardan bir şey olmaz. Hizmete hizmete kimlik siyasetine değil, ideolojiye değil, hizmete… Türkiye’yi hizmetler büyütecek. 
Çözüm süreci sabotajlara rağmen kararlı bir şekilde ilerliyor. Huzur, kardeşlik, refah artıyor. Bunu bozmaya yönelik her saldırı vatana ihanettir.

PERDE GERİSİNE SAKLANIP NAMERTÇE SALDIRANLAR VAR

Yurtdışından Türkiye’yi karıştırmaya çalışanlar var. Perde gerisine saklanıp namertçe saldıranlar var. İsmini, yüzünü saklayıp ortaya montajlar atıp Türkiye’de huzur ve istikrarı bozmaya çalışanlar var. 

PARTİLER BU SALDIRILARA SAHİP ÇIKMAMALI

Bu saldırılara siyasi partiler sahip çıkmamalı, medya çanak tutmamalı,  iş dünyası prim vermemeli. Türkiye’de istikamet verecek olan sadece millet ve sandıktır. Bu saldırıları yapanlar 2 hafta sonra çok büyük mahcubiyet yaşayacaklar. 

ER MEYDANI BURASI… GELİR BURADA SİYASET YAPAR

Birileri siyaset yapmak istiyorsa bu ülkenin dışından değil, er meydanı burası. Gelir burada siyasetini yapar. Ama o yüreği olmayanlar sadece mikser görevi görür. Bunlara gerekli ders hukuk içinde verilecektir. 
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)