BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBullard: Fed ateş gücünün bir kısmını rezervde tutmalı----

Bullard: Fed ateş gücünün bir kısmını rezervde tutmalı

Bullard: Fed ateş gücünün bir kısmını rezervde tutmalı
20 Nisan 2020 - 08:16 www.finansgundem.com

St. Louis Başkanı Bullard, Fed'in ateş gücününün bir kısmını krizin kötüleşmesi olasılığına karşı rezerv olarak tutması gerektiğini söyledi

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in krizin beklenmedik şekilde kötüleşmesi olasılığına karşı korona virüs salgının önüne geçmeye yönelik "ateş gücünün" bir kısmını rezervde tutması gerektiğini savundu.

ABD Hazinesi'nin hala, Fed'e şirketler ve yerel yönetimler için çok daha fazla kredi sağlamakta kullanması için yardım edebileceği, 200 milyar dolardan fazla kaynağı bulunduğuna dikkat çeken Bullard, "Ancak bana göre bu programları hemen kullanıma açmamalıyız. Böyle krizlerde göreceli olarak sakin dönemler yaşanabilir ve sonrasında yeni gelişmelerle karşı karşıya kalınabilir" diye konuştu.

Alınan tedbirlerle pek çok piyasada likiditenin şu anda birkaç hafta öncesine göre daha iyi olduğunu ifade eden Bullard, Fed'in hisse senedi alımına yönelmesinin muhtemel olmadığını da vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)