BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBülent Arınç'tan faiz açıklaması----

Bülent Arınç'tan faiz açıklaması

Bülent Arınç'tan faiz açıklaması
19 Ocak 2015 - 23:03 www.finansgundem.com

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, 9 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada faizlerin indirilmesinin beklendiğini söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Bakanlar kurulu toplantısı sonrasında Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı konusundsa soruya yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz indirimi konusunda bir değerlendirmesinin olup olmadığı sorulan Arınç, "Faizlerin indirilmesinin beklendiği ifade edildi. Yarın veya daha sonraki gün Para Piyasası Kurulunun toplanacağı ve orada muhtemelen Faiz indirimine gidileceğini bakanlarımız bir temenni olarak ifade ettiler. Faizlerde bugünlerde mutlaka bir düşüşün olması gerektiğini bakan arkadaşlarımız ifade ettiler" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bb20 Ocak 2015 10:38

    En az 2 puan mutlaka indirmeli. Ayrica borc verme faiz orani da 8 e indirilmeli. ABD de faizler dusuyor buyumeler dusuyor o zaman faiz mutlska dusurulmeli.