BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'ın ağabeyi defnedildi----

Bülent Arınç'ın ağabeyi defnedildi

Bülent Arınç'ın ağabeyi defnedildi
23 Şubat 2016 - 21:40 www.finansgundem.com

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın vefat eden ağabeyi Yıldıray Arınç'ın cenazesi toprağa verildi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün vefat eden ağabeyi Yıldıray Arınç'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından taziyeleri kabul etti.

Manisa Polisevi'nde ağabeyi Ümit Doğay, kardeşi Kutlay Arınç'ın yanı sıra Yıldıray Arınç'ın oğlu Emre ile taziyeleri kabul eden Bülent Arınç, acı günde yanlarında olan dostlarına teşekkür etti.

Konuşması sırasında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Bülent Arınç, "Değerli bakanlarımız, valilerimiz, milletvekili arkadaşlarımız, değerli rektörlerimiz, iş adamlarımız, hocalarımız, din adamlarımız, bizleri sevdiğine inandığımız çok değerli dostlarımız Türkiye'nin her yerinden geldiler, bu saate kadar da bizimle birlikte oldular. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Her sene 4 kardeş olarak ramazan ayında bir araya geldiklerini anlatan Arınç, şöyle konuştu:

"Geçmişlerimize bir mevlit tertip ederdik. Akşam da iftar verirdik. O iftar sonrasında da 4 kardeş olarak birer fotoğraf çekerdik. Gönlümüzden de geçirirdik önümüzdeki ramazan ayını. Şimdi artık kim öle kim kala. Bu ramazandan itibaren Allah ömür verirse üçümüz yolumuza devam edeceğiz. Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin."

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski bakanlardan Hüseyin Çelik, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen ve Murat Baybatur da Arınç ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)