BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç böyle oy istedi!----

Bülent Arınç böyle oy istedi!

Bülent Arınç böyle oy istedi!
14 Mayıs 2015 - 07:07 www.finansgundem.com

Batman'da konuşan Bülent Arınç, "bize kızgınlığınız, küskünlüğünüz varsa... kafamıza gözümüze vurun ama oyunuzu da ihmal etmeyin." dedi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ne olursa olsun yeterki AK Parti gitsin anlayışı doğru bir anlayış değil. Bizden daha iyi yapan varsa o gelsin ve millete hizmet etsin. Görüyor ve inanıyoruz ki 7 Haziran’da da Rab'bim nasip eder, milletimiz de uygun görür ve desteklerse yine iş başındayız" dedi.

Batman'daki temaslarını sürdüren Arınç, AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından TPAO Kristal Park Tesisleri'nde sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerin önemine değinerek, seçmek ve seçilmenin demokrasinin gereği olduğunu söyledi.

"PEKİ BİZ GİDELİM İKTİDARDAN PEKİ KİM GELSİN?"

"Bu seçimde de yeni bir hükümet inşallah iktidara gelecek ve ülkeyi yönetecek. Birileri mevcut hükümet gitsin de ne olursa olsun havasında, dünya yansa umurlarında değil" diyen Arınç, şunları dile getirdi:

"Öylesine bir düşmanlığın içindeki bunlar, 'evet hizmet ettiler ama fazla oldular, çok oldular ve artık gitsinler’ diyorlar. Peki, gitsinler de kim gelsin? 'Hiç birisi gelemez' diyorlar. Hiç biri gelemeyecekse Türkiye'de bu güzel hizmetler bozulacaksa yapılan işler tersine dönecekse ekonomi geri gidecek ve ekonomik kriz yaşanacaksa millet fakirleşecekse Allah saklasın yine kardeş kavgası başlayacaksa bunun neyini istiyorsun? 'Ne olursa olsun yeterki AK Parti gitsin’ anlayışı doğru bir anlayış değil. Bizden daha iyi yapan varsa o gelsin ve millete hizmet etsin."

"BAŞIMIZI BELAYA SOKTUK AMA ÇÖZÜM SÜRECİNE VÜCUDUMUZU KOYDUK"

Arınç, her partinin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları, hepsinin meşru olduğunu ifade etti.

Arınç, şöyle konuştu:

"Millete diyoruz ki 'Biz kavgacı değiliz, barış, huzur, kucaklaşmak istiyoruz. Gözyaşı dinsin, cenaze gelmesin istiyoruz. Onun için de bak başımızı belki de belaya soktuk ama çözüm sürecine tüm vücudumuzu koyduk. Bu parti yok olsun, illaki çözüm süreci başarıya ulaşsın, annelerin gözyaşı dinsin diye söz verdik. Başkası bunu söylüyor mu? Çözüm sürecinin önünde o kadar engeller var ki taraftar görünüp de arkasını döndüğünde provokasyon planlayan, insan öldüren, sokağa çıkıp, elindeki sopayla kafasını ezen, üstünden araçla geçecek kadar gözü dönmüş katiller var."

"KİMSE BAĞIMSIZ ADAY'A DÖNÜP BAKMAYACAKTIR"

Arınç, 7 Haziran seçimlerinde partilerin yarışacağını ifade ederek, "Batman'da ama bir bağımsız adaya oy verirseniz tek kişiye vermiş olursunuz ve seçilme ihtimali yok. 4 kişiyi mahrum etmiş olursunuz" dedi.

"Kimse bağımsız adaya başını çevirip bakmayacaktır. O yüzden partilerin kıyasıya yarıştığı ve AK Parti’yi tökezletmek, iktidardaki gücünü aşağı çekmek için birçok hesap, kitap yapılırken oyumuzu kullanırken iki defa düşünmemiz lazım" diyen Arınç, sözlerini şöyle tamamladı:

"KAFAMIZA GÖZÜMÜZE VURUN AMA OYUNUZU VERİN"

"Sizden gelen her şey başımızın gözümüzün üstüne ama bize kızgınlığınız, küskünlüğünüz varsa bu, Türkiye'yi yolundan çıkaracak başka partilere imkan vermez. AK Parti'den daha iyisini bulduğunuzda oyunuzu verin ama bizden daha iyisini bulamadığınız zaman da kafamıza gözümüze vurun ama oyunuzu da ihmal etmeyin."

"7 HAZİRAN'DA YİNE İŞ BAŞINDAYIZ"

Koalisyon dönemlerinde hep kavga ve tartışmaların yaşandığını, bu nedenle geçmişte Türkiye'nin çok şey kaybettiğini ifade eden Arınç, AK Parti'nin 15 aylık bir parti iken 2002 yılında iktidara geldiğini, 13 yıldır tek başına iktidar olduklarını kaydetti.

Arınç, "Görüyor ve inanıyoruz ki 7 Haziran’da da Rab'bim nasip eder, milletimiz de uygun görür ve desteklerse yine iş başındayız" diye konuştu.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)