BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBugün ve Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?----

Bugün ve Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Bugün ve Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?
28 Ekim 2022 - 10:03 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde bugün ve Cumhuriyet Bayramı'nda hava durumunun mevsim normallerinde olacağı öngörülüyor.

Hem bugün, hem de 29 Ekim'de hava durumu mevsim normallerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan'ın kuzey kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Ardahan'ın kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Yarın ise yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'da güneşli, Doğu Karadeniz kıyılarında ise yağışlı hava hakim olacak.

Bayram süresince günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara'da 17, İzmir'de 24, Antalya'da 26, İstanbul'da 19, Konya'da 16, Samsun'da 18, Diyarbakır'da 22, Adana'da 31, Erzurum'da 11, Sivas'ta 15, Trabzon'da 17, Mersin'de 28 derece civarında seyredecek.

Belçika'da bölgesel hükümetlere hava kirliliği davası

 

Aşırı sıcaklar yüzünden ölümler h arttı

 

Pastırma sıcakları geliyor

 

Mevcut iklim planları sıcaklık artışını 2,5 dereceye çıkarabilir

 

İstanbul'da bayram provası: Bazı yollar trafiğe kapatıldı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)