BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBuffett'tan uyarı geldi----

Buffett'tan uyarı geldi

Buffett'tan uyarı geldi
10 Ocak 2018 - 17:05 www.finansgundem.com

Son günlerin popüler yatırımları arasında yer alan kripto para birimlerine yönelik milyarder iş adamı Warren Buffett kritik mesajlar verdi

Dünyanın en zengin 3'üncü kişisi olduğu belirtilen 87 yaşındaki Warren Buffett, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Buffett, kripto para piyasasına ilişkin birşey bilmediğini bu nedenle kripto paralara yatırım yapmadığını söyledi.Buffett yatırım yapmasa da kripto para yatırımcılarına tavsiyede bulundu ve "Bana göre kripto paralar kötü bir sona doğru gidiyorlar" dedi.

Buffett, CNBC televizyon kanalına, Bitcoin gibi sanal para birimleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Buffett, açıklamasında, "Kripto paralar hakkında genel olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bunlar kötü şekilde sonuçlanacak" ifadesini kullanırken, bunun nasıl ve ne zaman gerçekleşeceği hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

Geçen ay piyasaya sunulan Bitcoin vadeli işlemlerinde satın alma yapmadığını belirten Buffett, bu vadeli işlemlerde uzun veya kısa pozisyon almadığını da dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)