BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaBu skandallar kariyerlerini bitirdi ----

Bu skandallar kariyerlerini bitirdi

Bu skandallar kariyerlerini bitirdi
21 Mayıs 2011 - 08:33 www.finansgundem.com

İşte kariyer bitiren nkandallar


Skandal nedeniyle intihar etmesin diye 24 saat gözaltına alınan ancak daha sonra kefaletle bırakılan eski IMF Başkanı evde kelepçe ile gözleöm altında tutulmaya devam edecek.

7 ayrı suçtan yargılanacağı bildirilen Kahn, suçsuzluğunun kanıtlanması için çaba harcayacağı yönünde açıklamalarda bulunurken akıllara daha önce seks skandalları nedeniyle statülerini ve kariyerlerini kaybetmiş isimler akla geldi.

Bunlardan ilki Kuzey Carolina senatörü John Edward, 2008'de Demokrat Parti başkan adaylığına hazırlanırken evlilik dışı ilişkisinden bir çocuğu olduğunu ortaya çıkması ile birlikte hayalleri suya düştü ve başkanlık yarışında başarısız oldu.Eliot Spitzer New York Eyalet Valisiydi ve geleceğin Demokrat Parti başkanı olarak gösteriliyordu.

Ancak Mart 2008'de New York Times gazetesi Spitzer'i bir klüpte fuhuş yapılmasına göz yumduğu gerekçesi ile siyasi geleceği bitti.

Geleceğini bir aşk ilişkisine kurban eden başka bir isim ise John Ensign. 2001 yılında Cumhuriyetçi Parti'den Nevada senatörü olmuştu. Ancak üst düzey danışmamlarından birinin eşi ile yaşadığı ilişki 2011 yılında görevinden istifa etmesine neden oldu.

Eski Hollywood aktörü ve Californiya Valisi Arnold Schwarzenegger, namı değer Terminatör, 2011 yılında iflasın eşiğindeki Californiya'yı borçlarıyla başbaşa bırakarak görevinden ayrıldı.

Schwarzenegger, diğer isimlere göre oldukça şanslı. Çünkü hizmetçisinden 10 yaşında bir çocuk sahibi olduğu bilgisi istifasından sonra geldi. 25 yıllık eşi haberlerin ardında ayrılık kararı aldı.


Oracle'ın direktörü ve Hewlett-Packard'ın gelmiş geçmiş en iyi CEO'larından biri olarak tanınıyor.İş dünyasında şirketi sektör lideri yapması ile ilgili hikayeler oldukça ünlü ve o bir efsane.Hurd, 2010 yılında cinsel taciz suçlamasının ardından HP'den istifa etmek zorunda kaldı.Ayrılırken de 35 milyon dolarlık tazminatını almayı unutmadan tabii.

1984 yılında ilk Demokrat Parti senatörü olan Gary Hart,ilk başkanlık denemesini yine bu yıl yaptı.Ancak başarılı olamadı . 1987 yılında yeniden Demokrat Parti başkanlığına soyunan Hart, evlilik dışı ilişkisi nedeniyle uzun süre sıkıntılı günler yaşadı.


Kwame Kilpatrick, 2001 yılında Detroit Belediye Başkanı seçildi. Ve Temsilciler Meclisi'nde Michigan'da bir koltuk sahibi oldu. Belediye Başkanlığı binasında bir striptiz partisi verdiği iddia edildi. Partiye katılan dansçı kızlardan biri Detroit'te polis tarafından öldürüldü. 2008 yılında iki sevgilisiyle vergi mükelleflerinin parasınıo romantik kaçamaklarda yediğini belgeyen binlerce evrek yeniden incelendi.Görevi kötüye kullanma, yalan yere yemin etme, zimmet,plis memuruna kötü davranma, vergi kaçırma,dolandırıcılık ve saldırıya teşebbüs suçlarından tutuklandı.2010 yılında da yeni bir yolsuzluk dosyası ile suçlandı.

30 yıl hapis cezası ile yargılandı. Şimdi federal hapishanede cezasını çekiyor.

18 yıldır Temsilciler Meclisi'n de görev yapan Larry Craig, 10 yıl önce Idaho'un Cumhuriyetçi senatörü oldu. 28 yıldır Idaho'da tarihinin en uzun hizmetini veren Craig, Mineapolis'te tutuklandı. Havalimanı erkekler tuvaletinde uygunsuz durumda yakalandı ve tutuklandı.Larry Craig'in prestiji bir anda yerle bir oldu.Craig, görüntüleri yalanlasa da ahlaka aykırı davranışı deşifre etme suçunu kabul etti ve 575 dolar para cezası ödedi. Senato istifasını istedi.

Illinois'li Jack Ryan Goldman Sachs'ın Chigago şubesi için çalıştı.Daha sonra eyalet senatörü olmak için harekete geçti. Ancak, hafta sonlarında New York, New Orleans ve Paris'te seks kulüplerinden çıkmadığı iddiasıyla eşi tarafından açılan boşanma davası nedeniyle başarılı olamadı.

Jim McGreevey, New Jersey'in 52. valisi.Demokrat Parti'den 3 kez belediye başkanı olarak görev yaptı. Aynı zamanda eyalet senatosunda görev aldı.

McGreevey'in başarısızlığındaki gerçek ise daha önce atadığı güvenlik danışmanın elindeki zorla tacizi belgeleyen dosyalar oldu. Ve eski güvenlik danışmanı McGreevey'i homoseksüellik açıklaması için davet etti. McGreevey 2004'den istifa etmek zorunda kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)