BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatBu öksürük kanser belirtisi----

Bu öksürük kanser belirtisi

Bu öksürük kanser belirtisi
11 Nisan 2020 - 22:30 www.finansgundem.com

İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri’nde (NHS) görevli sağlık uzmanları, uzun süreli ve yorucu bir öksürüğün akciğer kanseri belirtisi olabileceğini belirtti.

İngiliz Express gazetesinin haberine göre NHS sağlık uzmanları, uzun süreli ve yorucu bir öksürüğün akciğer kanseri belirtisi olabileceği konusunda uyardı.

Gece yarısı uyandıran ve 3 hafta sonra dahi geçmeyen öksürüğün insanları tedirgin etmesi gerektiği dikkat çekilen haberde, nefes darlığı, hırıltılı solunum ve göğüs ağrısı, tükürükte pas renkli balgamın ya da kanın tümör oluşumunu gösterebilecek diğer belirtiler olduğu ifade edildi.

Bu tür semptomların insanda muhakkak kanser olduğu anlamına gelmediği ve diğer akciğer hastalıklarının habercisi olabileceği belirtilen yazıda, yine de belirtilerin yol açtığı halsizliğin nedenini öğrenmek için doktora başvurmanın uygun bir adım olacağı vurgulandı.

Doktorlara göre akciğer kanseri, metastazların komşu organlara yayılmaya başladığı zaman aktif olarak ortaya çıkıyor, bu nedenle o aşamada tümörle mücadele çok daha zor oluyor ve hastalığın olumlu gidişatı ihtimali düşüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)