BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu nasıl hayranlık!----

Bu nasıl hayranlık!

Bu nasıl hayranlık!
23 Ağustos 2013 - 13:42 www.finansgundem.com

ABD’li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in Hamptons’taki malikanesine giren fanatik bir hayranı 6 gün boyunca...

ABD’li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in New York’un gözde tatil beldesi Hamptons’taki malikanesine giren fanatik bir hayranı 6 gün boyunca kimseye fark ettirmeden 'misafir' kaldı. 
49 yaşındaki John Dubis, Ağustos ayının başında Lopez’in malikanesinde yüzme havuzunun yanında bulunan küçük bir binaya girdi.
Lopez’in menajeri, Dubis’in evde kaldığı sırada malikanede kimsenin bulunmadığını belirtti.
Jennifer Lopez, Mart ayında, annesini rahatsız ettiği gerekçesiyle Dubis hakkında mahkemeden uzaklaştırma emri çıkartmıştı. 
New York Post’un haberine göre, olayın ortaya çıkmasından sonra gözaltına alınan Dubis, polislere Jennifer Lopez’le ilişkisinden bir çocuğu olduğunu ve Lopez’in malikanede kalmak için kendisine izin verdiğini söyledi. Evde kaldığı sırada sosyal medya sitelerinde David A. Lopez ismiyle bir hesap açan Dubis, yine bu siteler üzerinden evde çektiği fotoğrafları paylaştı.
ABD medyasında çıkan haberlere göre, John Dubis malikanenin bahçesini de temizledi. Lopez tarafından polise verilen şikayet dilekçesinde fanatik hayranın evde kaldığı sırada “ahlak dışı hareketler”de bulunduğu ifade edildi.
Hırsızlık, haneye tecavüz gibi suçlamalarla gözaltına alınan Dubis, suçsuz olduğunu savundu ve 100.000 dolar kefaletle serbest bırakıldı.
KİM Kİ DUK'UN FİLMİ GİBİ
Lopez'in başına gelen bu olay Güney Koreli yönetmen Kim Ki Duk'un Boş Ev (Bin Jip) adlı filmini akıllara getirdi.
Kim Ki Duk'un önemli yapıtlarından biri olan Boş Ev, motosikletiyle yollara düşen ve boş olduğunu bildiği apartman dairelerinde kendine başka hayatlar yaratan Tae-suk adlı genç bir adamın öyküsünü anlatıyor.
Tatil gibi çeşitli nedenlerden ötürü evlerinden bir süre ayrı kalan insanları takip eden Tae-suk, onların bıraktığı boş evlere girip bir süreliğine burada misafir olur. Bunun karşılığında ise kendince çalışmayan ev aletlerini tamir ederek borcunu öder.
Bu ziyaretlerinden biri sırasında evde yalnız olmadığını fark eder...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)