BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu kez de kürsüdeki mikrofon kırıldı----

Bu kez de kürsüdeki mikrofon kırıldı

Bu kez de kürsüdeki mikrofon kırıldı
24 Şubat 2015 - 01:47 www.finansgundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi'nin görüşmelerinde verdikleri önergenin okunmadığını iddia eden HDP'li Zozani, kürsüdeki mikrofonunu kırdı

TBMM Genel Kurulu'nda geçtiğimiz Salı gününden bu yana, tartışma ve kavgalarla süren İç Güvenlik paketi görüşmelerine bugün devam edildi. Genel Kurulda HDP'li milletvekilleri verdikleri önergelerin okunmadığını belirterek başkanlık divanına geldi ve TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'a tepki gösterdi.

Bu sırada Yakut,  Katip üye Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e diğer önergeyi okumasını istedi. Özçelik okumaya  başlayınca da gerginlik yaşandı ve Zozani, Özçelik'in önündeki mikrofona vurdu. Bunun üzerine mikrofon kırıldı. Zozani'yi arkadaşları uzaklaştırırken, mikrofonun kırıldığını belirten  TBMM Başkanvekili Sadık Yakut birleşime 10 dakika ara verdi.



Arada göreviler, kırılan mikrofonu onarmaya çalıştı.

ZOZANİ: BEN KIRMADIM O KIRDI!

HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani ise Milliyet'e olayı anlatırken, "Katip Bayram Özçelik, mikrofonu kullanarak bize vurmaya çalıştı, ben de elimle ittim. Özçelik bize vurmaya çalışırken zaten mikrofon kırılmıştı. Ben kırmadım, o kırdı" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)