BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBu iPhone'u görünce şok olacaksınız!----

Bu iPhone'u görünce şok olacaksınız!

Bu iPhone'u görünce şok olacaksınız!
11 Mart 2013 - 18:21 www.finansgundem.com

Apple'ın iPhone için düşündüğü ilk tasarım ortaya çıktı

iPhone’un yıllarca gözlerden uzak kalan ilk prototipine ait fotoğraflar yıllar sonra internette belirdi. Adının gizli tutulmasını isteyen bir Apple çalışanının, Ars Technica sitesine verdiği prototip, bir iPhone değil, iPad havası veriyor.
Dikdörtgen ekranıyla soru işaretleri doğuran prototip, Apple’ın iPhone’dan önce iPad fikrine odaklanmış olabileceği fikrini doğuruyor. 12,7x17,8 cm ölçülerindeki ekran, bu haliyle 13,4x19,9 cm ölçülerindeki iPad mini’yi akıllara getiriyor.
Prototip, altı iPad Mini’yi içine alacak kadar, yani 5 cm kalınlığında. Ars Techinca, bu kalınlığın, iPhone’un bugün sahip olduğu tüm girişleri bulundurmasını sağlamak için düşünüldüğünü belirti.
USB, ETHERNET GİRİŞİ
iPhone prototipinin bağlantı yerleriyle kalınlığı arasındaki doğru orantı, bugün tüketicilerin bir telefonda bulunmasını beklemeyeceği özelliklerden kaynaklanıyor.
Prototipte, USB, Ethernet ve seri port yer alıyor. Ars Technica, bu tasarımın, mühendislik ekibine prototip üzerinde olabildiğince kolay çalışma imkanı vermesi için düşünüldüğünü belirtti. Mühendisler, büyük ekran üzerinden yaptıkları çalışmaları da kolayca gözlemleyebiliyordu.
Cihazın içine bakıldığında, Apple-Samsung ilişkisinin ne kadar geçmişe uzandığı ortaya çıktı. Prototipte yer alan işlemci, Samsung’un performansı düşük ARM tabanlı bir çip.
Apple’ın efsane CEO’su Steve Jobs, 2010’da yaptığı açıklamada, iPhone’dan önce iPad tasarımı üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Apple’ın 2004’te de iPad tasarımları üzerinde çalıştığına dair bilgiler geçmişte çıkmıştı. Jobs’ın sözü, ortaya çıkan fotoğraflarla da belgelenmiş oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)