BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBu ilçelerde 6 saat elektrik yok----

Bu ilçelerde 6 saat elektrik yok

Bu ilçelerde 6 saat elektrik yok
04 Haziran 2013 - 10:51 www.finansgundem.com

İstanbul'un bu ilçelerinde yarın 6 saat süreyle elektrik kesintisi olacak

Kadıköy, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, Kartal, Sultanbeyli ve Tuzla'da yarın 6 saat elektrik kesintisi yapılacak.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadıköy'de 09.00-15.00'da, Haydarpaşa Gar içi, Rasimpaşa Mahallesi, Uzunhafız ve Duatepe sokaklara elektrik verilemeyecek.
Pendik'te, 09.00-15.00'da, Sanayi Mahallesi, Çizmeci Sasa İplik Sanayi, Kurtköy Aromatik Kimya, Parseller içi, Şeyhli Ankara Caddesi, Ark İnşaat, Kurtköy Sanayi Caddesi, Orhanlı yolu Toros Et, Orhanlı yolu Alkar, Hicret, Şehit Cevdet Çelenk, Cevdet Erkal ve Sarduhan sokaklarda kesintisi uygulanacak.
Ümraniye'de, 09.00-15.00'da, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Medicana Hastanesi, Bulgurlu Mahallesi, Ömür Hastanesi, Siltaş Binası, İzzettinbey ve Elvankent caddesinde, Çakmak Köprüsü ve civarında, Balkan Caddesi, Casper, AVEA, SİEMENS ve Byer İlaç'ta kesinti yapılacak.
Üsküdar'da, 09.00-15.00'da, Başkan S.Bilgen Konutları, Barbaros Mahallesi, Soyak Evleri, Paşabahçe Blokları, Acıbadem Özel Hastanesi, Acıbadem Gayretli S. Gülevler Sitesi elektrik verilemeyecek.
Kartal'da, 09.00-15.00'da, Cevizli, Ozan ve Hır sokaklar, Bankalar Caddesi civarı, Atalar Mahallesi, Atalar, Halitpaşa, Zeytinlik, Rahmanlar caddeleri ile Aydın Sokak ve civarında, Yakacık Yeni Mahalle, Aydos Yolu civarı, Aydos Yolu Tepe civarı, Aydos Çamoluk Kaynak Suları, Taşeren Kaynak Suları ile Kader Sokak ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.
Sultanbeyli'de, 09.00-15.00'da, Mimar Sinan Mahallesi, Baraj Yolu Yapı Merkezi Fabrikası ve civarı, Fevzi Çakmak Caddesi İlköğretim Okulu ve civarı, Baraj Yolu Caddesi, Ok Plastik Fabrikası, Sultanbeyli Genel Lisesi ve hepsiburada.com binasında kesinti uygulanacak.
Tuzla'da, 09.00-15.00'da, Aydınlı Mahallesi ve TOKİ'ye elektrik verilemeyecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)