BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu hastane Türkiye'nin en büyüğü----

Bu hastane Türkiye'nin en büyüğü

Bu hastane Türkiye'nin en büyüğü
27 Eylül 2022 - 10:50 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en büyük hastanesi, Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

Türkiye’nin alan olarak en büyük şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi, yarın Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılması beklenen törenle hizmete açılacak.

Açıldığında Ankara’nın ikinci şehir hastanesi olacak Etlik Şehir Hastanesi, 1 milyon metrekare alan üzerine kurulu, 3 bin 724 yatak kapasitesi, 938 polikliniğe sahip olacak.

 Hasta başına oda düşecek

Hastane konumu ve hizmet kapasitesi ile sadece başkente değil, çevre illere de hizmet verecek. 'Her hastaya 1 oda' anlayışıyla inşa edilen şehir hastanelerindeki hasta odalarının çoğu, içindeki tuvalet, banyo, televizyon, buzdolabı, eşya dolabı ile hasta ve yakınlarına rahatlık sunuyor.

Müjde verildi

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından kameralar karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada en büyük sağlık yatırımlarından birisi olan Ankara’nın ikinci şehir hastanesi Etlik Şehir Hastanesinin 28 Eylül Çarşamba günü törenle hizmete açılacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir Hastanesi'ne ziyaret

 

Hastanede rüşvet operasyonu: 28 gözaltı!

 

Almanya'daki hastaneler iflas etmek üzere

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)