BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?----

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?
28 Mayıs 2020 - 21:01 www.finansgundem.com

Türkiye'de korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonlarında sokağa çıkma yasağı uygulamasının devam edeceği öğrenildi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısından sonra duyurduğu normalleşme kararlarının ardından hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının bu hafta da devam edeceği aktarıldı. 

Erdoğan'ın kararları açıklaması sırasında hafta sonları yasağına ilişkin "Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazılarını bir müddet daha sürdürmekte fayda görüyoruz" cümlesinin ardından kısıtlamanın devam edip etmeyeceği tartışma konusu oldu. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la görüştüğünü ve sokağa çıkma kısıtlamasının devam edeceği bilgisini aldığını aktardı.

Işık'ın paylaşımı şöyle: 

"Az önce Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la konuştum, "Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalardaki gibi (cuma gecesinden pazar gecesine kadar) olmaya devam edecek. İçişleri Bakanlığı az sonra genelge yayınlayacak..." dedi."

Türkiye'de 30 kişi daha hayatını kaybetti, 1182 yeni tanı kondu

Erdoğan: Şehirler arası seyahat kısıtlaması 1 Haziran'da kalkacak

DSÖ'den Türkiye ve korona virüs açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)