BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu hafta hava nasıl olacak?----

Bu hafta hava nasıl olacak?

Bu hafta hava nasıl olacak?
26 Ocak 2015 - 11:34 www.finansgundem.com

Meteoroloji yetkilileri Perşembe gününe kadar yağış uyarısı yaptı. Sıcaklık ise azalıyor

Son bir haftadır etkili olan bahar havası yerini kışa bıraktı. İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde yağış var. Yetkililer yağışların hafta boyunca süreceğini bildirdi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Bursa, Yalova, Manisa, Mersin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bingöl çevreleri ile öğle saatlerinde Adana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın Kaş ve Kale ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Muş, Bingöl, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor." dedi.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile Bursa ve Yalova çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimi ile Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Mersin çevrelerinin, öğle saatlerinde Adana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın Kaş ve Kale ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Orta Karadeniz bölümünün, öğle saatlerinde Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunun iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin batısı ile Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)