BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu gece çok şiddetli saldıracaklar, dayanmamız lazım----

Bu gece çok şiddetli saldıracaklar, dayanmamız lazım

Bu gece çok şiddetli saldıracaklar, dayanmamız lazım
26 Şubat 2022 - 01:37 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, "Gece gündüzden daha zor olacak. Bu gece şiddetli saldıracaklar. Kaderimiz bu gece belli olacak" dedi, halkı ve orduya çağrı yaptı: Dayanmamız lazım

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, halkına ve orduya yönelik yaptığı video paylaşımda, bu gecenin kaderlerini belirleyeceğini söyledi. 

Bu gecenin gündüzden daha zor geçeceğini ifade eden Zelenskiy, Kiev başta olmak üzere pek çok şehrin saldırı altında olduğunu kaydetti.

Zelenskiy, Kiev'in kaybedilmemesi gerektiğini belirterek Rusya'nın tüm gücüyle Ukrayna'nın mukavemetini kırmaya çalışacağını ifade etti.

"Ukrayna'nın kaderi tam şu anda belirleniyor"

Kendilerini neyin beklediğini bildiklerini söyleyen Zelenskiy, "Bu gece dayanmalıyız. Ukrayna'nın kaderi tam şu anda belirleniyor." diye konuştu.

Kreşlerin, yetimhanenin ve sivil altyapının vurulmasının izah edilemez olduğunu vurgulayan Zelenskiy, "Kreşteki Ukraynalı çocuklara karşı bu savaş nedir? Onlar kim? Onlar da mı Neonaziler?" diye sordu.

"Düşmanın kayıpları çok ağır, çok ciddi"

Ana amaçlarının bu kıyımı durdurmak olduğunu ifade eden Zelenskiy, "Düşmanın kayıpları çok ağır, çok ciddi. Yüzlerce, yüzlerce sınırımızı geçen ölü asker." dedi.

Zelenskiy, kendilerinin de "maalesef kayıplarının olduğunu" belirterek "Ukraynalılar saldırıya kahramanca mukavemet gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bulgaristan hava sahasını Rusya'ya kapattı

 

Rusya, Ukrayna'da bir kente daha girdi

 

Biden, Zelenskiy ile görüştü

 

Putin ve Lavrov'a ABD'den de yaptırım kararı

 

Kiev'de elektrik santrali çevresinde 5 patlama oldu

 

Ukrayna: Rus Su-25 savaş uçağı düşürüldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)