BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu festival kaçmaz: Yoga ve Dans----

Bu festival kaçmaz: Yoga ve Dans

Bu festival kaçmaz: Yoga ve Dans
31 Ocak 2016 - 08:49 www.finansgundem.com

Mayıs ayında düzenlenecek etkinlik, Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy işbirliğinde gerçekleştirilecek.

Yıl boyu her ay gerçekleşen Uluslararası Yoga Festivalleri 2016'da da devam ediyor. 23-24 ocakta Kocaeli'de gerçekleştirilen festivale İstanbul, Ankara , İzmir başta olmak üzere, Antalya, Mersin gibi yurdun pek çok yöresinden geniş bir katılım oldu. ABD, Bulgaristan ve Japonya'dan Türkiyeye gelen ve Orijinal Yoga Sistemi çalışmalarına katılanlar da festivalde yer aldı. 

Yoga ve Dans Festivali
Festivale öncülük eden Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, "Yoga Academy dünyada bir ilke imza atıyor. 10 yıla yakın, yılın 12 ayı Uluslararası Yoga Festivalleri düzenliyor. Her festivalde katılımcı sayımız artıyor. Buradan ilk kez açıkladığımız yeni bir organizasyonumuz olacak, Mayıs ayında Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Academy işbirliğinde Yoga ve Dans Festivali düzenleyeceğiz. Bu festivale herkesi bekliyoruz. Bu yıl Yoga Academy yılı olacak” dedi.
 
Yoga ile kendini yenile
Festival programında yer alan Çakra teknikleri, Nefes, Biyoenerji, Gevşeme çalışmaları ile bedeni, zihni, enerji sistemini yenilemek, şarj etmek mümkün.  Kök Çakra çalışması ile özgüven, Pelvis Çakra çalışması ile yaratıcılık, Karın Çakra çalışması ile kararlılık ve Göğüs Çakra çalışması ile sevgi ve merhametin gelişmesi deneyimleniyor 
Yoga Academy eğitmenleri Orijinal Yoga Sistemi'nin soğuk kış aylarında nezleden gribe hızla ve iyileştirici etkileri olduğunu, kalp rahatsızlıkları, konsantrasyon bozuklukları da dahil pek çok alanda bireyi yenilediğini, yaşam kalitesini artırdığını belirtiyorlar. Hayat boyu yapılabilecek bu sporu herkese tavsiye ediyorlar.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehtap Demiray28 Ağustos 2016 10:31

    Harikaaaa.. Tam böyle birşey arıyordum. Site yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim böylesi güzel bir haber için...