BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBTP Başkanı Haydar Baş'a hapis cezası----

BTP Başkanı Haydar Baş'a hapis cezası

BTP Başkanı Haydar Baş'a hapis cezası
16 Ekim 2019 - 18:13 www.finansgundem.com

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, 'açığa atılan imzanın kötüye kullanılmasına azmettirme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş ve aralarında avukatlarının da bulunduğu 14 sanığın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Mahkeme heyeti Haydar Baş'ın 'nitelikli yağmaya azmettirme' suçundan beraatine 'açığa atılan imzanın kötüye kullanılmasına azmettirme' suçundan ise 2 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

2014 yılında Mustafa Eraslan'ın eşi Meral Eraslan, BTP Genel Başkanı Baş’ın eşine ticari işinden dolayı çok sayıda senedi zorla imzalattırdığını, bu nedenle birçok gayri menkullerine el konulduğunu iddia ederek savcılığa başvurmuştu.

İfadesi alınan Eraslan suçlamaları doğrulamış, "Haydar Baş’ın yönlendirdiği kişiler tarafından bacaklarının kırıldığını" ve "kızı üzerinden tehdit edildiğini" söylemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)