BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBTK'ya Müşteri 2.0'ı anlattı----

BTK'ya Müşteri 2.0'ı anlattı

BTK'ya Müşteri 2.0'ı anlattı
24 Haziran 2013 - 09:38 www.finansgundem.com

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer ve Kurul Üyeleri, Turkcell’i ziyaret etti.

Turkcell’in eşsiz müşteri deneyimi yaşatma hedefiyle başlattığı Müşteri 2.0 çalışmaları hakkında yapılan sunumu dinleyen Acarer, bu tür çalışmaların BTK’nın da büyük önem verdiği elektronik haberleşme hizmetleri konusunda abonelere daha kaliteli hizmet sunma konusuna destek verdiğini belirtti.


‘İnovasyon kıymetli’
Acarer, Türkiye’nin 2023 yılında gayri safi milli hâsıla bakımından dünyanın ilk 10 devleti arasında olma hedefine ulaşabilmesi için toplumsal dönüşümün ve ekonomik büyümenin önünü açan olanakları erişilebilir kılmanın yanında bu hizmetlere kaliteli biçimde erişebilmenin de önemli olduğunu söyledi. Acarer, “Küresel ölçekte sürdürülebilir rekabet gücümüzü artırmak için inovasyona dayalı gelişmeler her zaman çok kıymetli olacaktır” dedi.
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de, “Turkcell takımı olarak, insanımıza sunduğumuz hizmeti kusursuz kılmak üzere eşsiz müşteri deneyimine odaklanıyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)