BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBrüksel’de maske zorunluluğu kaldırıldı----

Brüksel’de maske zorunluluğu kaldırıldı

Brüksel’de maske zorunluluğu kaldırıldı
08 Haziran 2021 - 12:56 www.finansgundem.com

Brüksel'de alışveriş merkezi ve dükkanların bulunduğu çok yoğun sokaklar hariç bölge genelinde kamuya açık alanlarda maske takma zorunluluğu kaldırıldı.

Belçika’da korona virüsü salgınının ilk günlerinden itibaren uygulanmaya başlanan maske takma zorunluluğu, ülkenin 3 federal bölgesinden biri olan Brüksel bölgesine bağlı 19 belediyede uygulanmaya devam ediyordu. Söz konusu yasak, ülkede salgına ilişkin verilerin olumlu seyretmesi ve Kovid-19’a karşı aşılama sürecinin başarıyla ilerlemesi nedenleriyle yeniden ele alındı.

Böylelikle 19 merkezin belediye başkanlarından oluşan Bölge Güvenlik Konseyi tarafından alınan kararla bölge genelinde iç ve dış mekanlarda maske takma zorunluluğu kaldırıldı. Etterbeek, Uccle ve Merkez Brüksel Belediyeleri'nin ön plana çıktığı karara rağmen federal düzeyde alınan tedbirler dahilinde toplu taşıma araçlarında ve alışveriş merkezi ve dükkanların bulunduğu çok yoğun sokaklarda maske takma zorunluluğu devam edecek.

Belçika'da korona virüs vakaları 9 ayın en düşük seviyesinde

 

Korona ile mücadelede kritik gelişme! 4 katına çıktı...

 

Las Vegas maskesiz ve sosyal mesafesiz olarak yeniden açıldı

 

Maske zorunluluğu ne zaman kalkacak ?

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.08 Haziran 2021 13:57

    BİZDE AŞILARINI TAMAMLAYAN 65 YAŞ VE ÜZERİNE İŞKENCEYE DÖNÜŞEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNME YASAĞI KALDIRILMALIDIR GEREKİYORSA 65 YAŞ ÜCRETSİZ SEYAHAT KARTLARINI IPTAL EDİN PARAMIZLA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SEYAHAT EDELİM YOKUSLARDA NEFES NEFESE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GECİRIRSEM SORUMLUSU TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNMEME YASAK GETİRENLERDİR