BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Brüksel’de 'Arabasız Gün' etkinliği----

Brüksel’de 'Arabasız Gün' etkinliği

 Brüksel’de 'Arabasız Gün' etkinliği
19 Eylül 2021 - 16:30 www.finansgundem.com

Belçika’nın başkenti Brüksel’de her yıl düzenlenen 'Arabasız Gün'etkinliği kapsamında kentin cadde ve sokaklarını yayalarla bisiklet, kaykay ve paten sürücüleri doldurdu.

Kente bağlı 19 belediyede her yıl eylül ayının üçüncü pazar günü yapılan etkinlik, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Yollar, 09.30’dan itibaren araç trafiğine kapandı. Kent içi ulaşımda sıklıkla kullanılan bisikletlerin sürücüleri boş yolların tadını çıkarırken çeşitli noktalara kurulan ücretsiz tamir istasyonlarında bisikletlerinin onarımını sağladı.

Caddelerde bebek arabalarını süren aileler, Kaykay ve Paten kayan gençler, koşu ve yürüyüş yapanlar da dikkati çekti. Oyunlar, spor müsabakaları, müzik dinletileri gibi etkinlikler düzenlenirken, toplu taşıma da ücretsiz yapıldı. Araçların ancak özel izinle ve geçerli nedenlerle şehir trafiğine çıkmasına izin verilen gün boyunca polisler, araç sürücülerini denetledi, kent merkezinde 30 kilometrelik hız sınırı uygulandı.

Brüksel'deki zincir mağazalarda korona virüs aşısı yapılacak

 

Cumhurbaşkanı Reisi, Brüksel'de protesto edildi

 

Brüksel'e benzinli ve LPG'li araçlar giremeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)