BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBrüksel uçağı hazır bekletiliyor----

Brüksel uçağı hazır bekletiliyor

Brüksel uçağı hazır bekletiliyor
30 Haziran 2015 - 17:23 www.finansgundem.com

Yunan Başbakan Tsipras, AB’li yetkililerle ne görüştü? Yunanistan'da son dakika umudu...

Yunanistan kurtarma programının sona ermesine saatler kala piyasada son dakika iyimserliği var. Yunan Başbakan Tsipras'ın, AB Komisyonu başkanı Juncker, ECB başkanı Draghi ve Avrupa Parlamentosu başkanı Schultz ile bugün bir telefon görüşmesi yaptığı söyleniyor.
Söz konusu görüşmelerin yeni bir teklif mi yoksa Cuma günü sunulan son teklif üzerine mi gerçekleştirildiği konusu net değil fakat Tsipras'ın uçağı olası bir anlaşma sağlanması sonrası Brüksel'e uçuş için hazır bekletiliyor haberlere göre.
Araştırmalar referandumdan 'evet' sonucu çıkma ihtimalinin daha ağır bastığını gösteriyor ve bu da Tsipras'ı kreditörlerin sunduğu teklifleri kabul etmeye itebilir. 
Tabi son haftalardaki tecrübemiz bu tür haberlerin sıkça havada kalabileceğini gösteriyor. Diğer yandan tarafların bir son dakika anlaşması için son hamlelerini yapıyor olmaları da ihtimaller dahilinde. (FOREX KOÇU)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)