BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBrşiktaş'tan açıklama: Alçakça...----

Brşiktaş'tan açıklama: Alçakça...

Brşiktaş'tan açıklama: Alçakça...
22 Temmuz 2016 - 18:24 www.finansgundem.com

Vodafone Arena'ya inen darbeci askerlerle ilgili kulübe yöneltilen imalar hakkında Beşiktaş Kulübü sert bir açıklama yayımladı.

Vodafone Arena'ya 15 Temmuz gecesi helikopterle inen darbeci askerler ve bu görüntüler hakkında bir taraftar sitesinin siyah-beyazlı kulübe yönelttiği imalar hakkında Beşiktaş Kulübü sert bir açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Bir taraftar sitesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında Vodafone Arena Stadı'na da helikopterle inen vatan hainlerinin görüntülerini bahane ederek kulübümüze karşı iftira ve algı operasyonu yapmaya çalışmıştır. Daha sonra alçakca imalarını korkarak silen bu taraftar sitesi hakkında kulübümüz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur.

Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerinin sonuna kadar korunacağını ve ilgili kişilerin hukuk karşısında hesap vereceğini tüm kamuoyunun bilmesini isteriz" denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)