BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBritanya Brexit'i erteleme talebini gerekçelendirmeli----

Britanya Brexit'i erteleme talebini gerekçelendirmeli

Britanya Brexit'i erteleme talebini gerekçelendirmeli
15 Mart 2019 - 09:05 www.finansgundem.com

AB Komisyonu'ndan yapılan açıklamada AB liderlerinin öncelikle böyle bir ertelemenin AB kurumlarına zarar vermesinden kaçınmaya dikkat edecekleri belirtildi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Britanya'nın Brexit'in ertelenmesi için talepte bulunması halinde bunu gerekçelendirmesi gerektiğini bilrdirdi.

Komisyon açıklamasında Britanya'nın Brexit'in ertelenmesi yönünde bulunacağı talebi değerlendirecek AB liderlerinin öncelikle böyle bir ertelemenin AB kurumlarına zarar vermesinden kaçınmaya dikkat edeceklerini belirtti.

AB Komisyonu Sözcüsü yaptığı açıklamada, "Madde 50 için bir uzatma talebi konusunda AB'nin 27 üyesinin oy birliği ile karar almaları gerekli. Avrupa Konseyi'de liderler Madde 50'nin uzatılması yönünde bir talebi değerlendirirken AB kurumlarının çalışmasının sağlanması ihtyacına öncelik verecekler ve olası bir uzatma için neden ve süreyi hesaba katacaklar" dedi.

AB liderleri gelecek hafta perşembe ve cuma günü bir araya gelecekler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)