BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBrezilya'da dünya şampiyonu sporcuya infaz----

Brezilya'da dünya şampiyonu sporcuya infaz

Brezilya'da dünya şampiyonu sporcuya infaz
08 Ağustos 2022 - 12:15 www.finansgundem.com

Leandro Lo, Brezilya'da bir gece kulübünde bir polis memuru tarafından başından vurularak öldürüldü.

Japonya kökenli dövüş sporu Ju Jitsu'nun dünya çapındaki en ünlü sporcularından olan ve sekiz dünya şampiyonluğu bulunan Brezilyalı Leandro Lo dün ülkenin en büyük kendi Sao Poulo'da başından vuruldu.

Arkadaşlarıyla popüler bir müzik grubunun bir kulüpteki performansını izlemeye giden Lo burada sarhoş olduğu anlaşılan bir adamla bilinmeyen bir nedenden tartışmaya girdi. Lo sakinleştirmek için adamı dövüş sporu teknikleriyle yere yatırdı ama adam ayağa kalkar kalkmaz silahını çıkarıp Lo'nun kafasına ateş etti. Lo kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken katilin o sırada görev başında olmayan polis memuru Henrique Velozo olduğu ortaya çıktı.

Asıl adı 'Leandro Pereira do Nascimento Lo' olan 33 yaşındaki sporcunun 5 de Dünya Şampiyonu unvanı bulunuyordu.

Jiu-Jitsu nedir?

Jiu-Jitsu özellikle rakibi yakalama ve yerde mücadeleye odaklanan bir savaş sanatı, spor ve kişisel korunma yoludur. Jiu Jitsu anlam olarak 'narin sanat'(arte suave) manasına gelir. Silah kullanılmadan yapılan savunma sporları arasındadır. Jiu jitsu güç ile tekniklerin birleştirilerek uygulanana bir savunma yöntemidir.

Bir hedefe ulaşabilmek için sistemli, bilinçli teknik ve kuralların uygulanmasıdır. Jiu jitsu savunma sanatının amacı rakibin vücudundaki yetersiz noktalara vuruşlar yaparak bertaraf etmek ve oluşabilecek tehlikeli olaylarını engellemektir. Bunun için de teknik, kural ve yöntemleri hızlı ve usta bir biçimde sergilemek gerekir.

ABD polisi, silahı kendisine doğrultan kadını vurdu

 

ABD polisine cinayet tepkisi

 

ABD polisi bir siyahiyi daha vurdu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)