BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBrad Pitt'i aldattı mı?----

Brad Pitt'i aldattı mı?

Brad Pitt'i aldattı mı?
23 Şubat 2013 - 15:44 www.finansgundem.com

Hollywood'un gözde çiftleri arasında gösterilen Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin birlikteliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Uzun zamandır birlikte olan ancak evlilik konusunda acele etmeyen Hollywood'un iki büyük yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.
National Enquire'ın haberine göre; uzun süredir birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda "Ne zaman evleneceksiniz?" sorularına yeşil ışık yakan jolie ve Pitt çiftinin arasını açan olay geçtiğimiz ocak ayının sonunda yaşandı.
İddiaya göre; dışarıya çıktıktan sonra cüzdanını evde unuttuğunu fark eden Brad Pitt, eve geri döndüğünde Jolie ile Colin Farrell'ın telefon konuşmalarına kulak misafiri oldu. Yakışıklı aktörün Jolie ile Farrell'ın seks içerikli konuşmalarını duyduğu diğer iddialar arasında.
Ünlü çiftin yakınlarının yine National Enquire'a yaptıkları açıklamalara göre, yakışıklı oyuncu, Jolie'nin cep telefonunda Farrell'a gönderilmiş seksi fotoğraflar da yakaladı.
Holywood kulislerinde bomba etkisi yaratan bu olay, Amerikalı magazin gazetecisi Perez Hilton'ın bir süre önce yaptığı "Angelina aslında Colin'e aşıktı. Colin kimseye bağlamak istenmeyince Brad'e yöneldi" şeklindeki açıklamaya inananların sayısını artırdı.
Jolie'nin özürlerine kayıtsız kalan Pitt, aralarındaki gerginliği çocuklarına yanıstmamak için çabaladığı öne sürüldü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)