BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan olay yaratacak Gülen yorumu----

Bozdağ'dan olay yaratacak Gülen yorumu

Bozdağ'dan olay yaratacak Gülen yorumu
28 Ocak 2015 - 10:54 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Fethullah Gülen, 17 Aralık, MİT TIR'ları ve özel yetkili mahkemeler açıklaması geldi

Adalet Bakanı Bozdağ'dan olay yaratacak Fethullah Gülen açıklaması geldi. Bozdağ, Humeyni ile Gülen arasında benzerlik kurdu ve şunları söyledi: 
"Eğer 17 Aralık olmasaydı veya geç olsaydı, millet bu yapılanmanın Türkiye içinde eriştiği gücün farkına varmamış olsaydı, Fethullah Gülen, Pensilvanya'dan Türkiye'ye Humeyni'nin İran'a dönüşü gibi dönebilirdi. Bu açıdan baktığımızda 17 Aralık, Türkiye'nin böylesi bir dönüşüme 'dur' dediği gün de olmuştur."

ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER

Bozdağ, Özel yetkili mahkemelerin geri döneceği'ne yönelik iddiaların yer aldığı haberi çarpıtma olarak nitelendirerek, "Bu kesinlikle özel yetkili mahkemelerin yeniden dönüşü değildir. Çünkü özel yetkili mahkemeler özel soruşturma usulü olan, özel yargılama usulü olan hususlara bakan mahkemelerdir.

ÇALIŞMANIN AMACI...

Şu anda Türkiye'de soruşturması ve yargılaması farklı herhangi bir suç yoktur. Dolayısıyla 'özel yetkili bir mahkemenin kurulduğunu' söylemek fevkalade büyük bir çarpıtma olur. Yürüyen çalışma sadece ihtisaslaşmayı temin etmenin bir çalışmadır. Bu da insanların lehine olan bir çalışmadır" diye konuştu.

MİT TIR'LARI

Adalet Bakanı Bozdağ, şöyle devam etti:

"MİT tırlarıyla ilgili konu bana göre, hukukun bilerek ve isteyerek çiğnendiği, kötüye kullanıldığı bir hadisedir. Ben ihanet olarak görüyorum Türkiye ve Türkiye'nin hukukuna."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)