BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan AP'ye sert sözler----

Bozdağ'dan AP'ye sert sözler

Bozdağ'dan AP'ye sert sözler
27 Kasım 2016 - 21:56 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Türkiye aleyhine eylem ve söylemde bulunan herkesin itibar gördüğü güvenli bir sığınak olan AB, Türkiye'ye ayar veremez.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye kararını sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirdi. AP'nin, Türkiye-AB müzakere sürecini dondurma kararını, CHP, HDP, PKK, FETÖ ve Türkiye düşmanlarının haklı görerek, Türkiye'yi suçladığını belirten Bozdağ, bunlardan hiçbirinin, "53 yıldır Türkiye'yi bekletmekle, çok yüzlü, samimiyetsiz ve haksız davranmakla AB'yi ve Avrupa Parlamentosu'nu suçlamadığını" ifade etti.

Siyasi ve ekonomik kriterleri yerine getirmemiş pek çok ülke AB'ye alınırken, Türkiye'nin üyeliğe kabul edilmemiş olmasının sorgulanmadığına dikkati çeken Bozdağ, "Türkiye aleyhine eylem ve söylemde bulunan herkesin itibar gördüğü güvenli bir sığınak olan AB, Türkiye'ye ayar veremez. Bilinmeli ki Türkiye, bugününe ve yarınına dair kararları kendi verecek, emin adımlarla ve daha da güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecektir." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)