BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan ABD'ye Brunson mesajı----

Bozdağ'dan ABD'ye Brunson mesajı

Bozdağ'dan ABD'ye Brunson mesajı
20 Haziran 2018 - 15:15 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, F-35'lerin teslimatı karşılığında FETÖ soruşturmasından tutuklu bulunan ABD'li rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılması talebinin bir tehdit olduğunu söyledi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "F-35 projesi kapsamında Türkiye için üretilen uçaklarla ilgili gerekli bağlantılar yapılmıştır. Yarın F-35'in ilk teslimi yapılacaktır." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, F-35'lerin teslimi için ABD'den gelen Rahip Bruson mesajlarıyla ilgili de konuştu. Bozdağ, "Rahip Brunson'un serbest bırakılmasını Türkiye'ye şart koşması bir tehdittir." dedi.

İzmir'de yaşayan rahip Andrew Brunson, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunuyor.

Bekir Bozdağ, ABD'nin BM İnsan Hakları Konseyinden ayrılma kararı ile ilgili olarak ise, "İnsan hakları ihlalleri konusunda bir numaralı devlet İsrail'dir. ABD'nin bu tutumu da İsrail'in insan hakları ihlallerine verdiği limitsiz bir destektir. ABD yönetimi de insan hakları ihlallerinden mesuldür." dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül20 Haziran 2018 15:24

    Nice insanlar gördüm içinde elbise yok, nice takım kravatlı elbiseler gördüm içinde insan yok. İnsan olmak onurlu bir duruş sergilemek bir meziyettir. Kimileri de yalan , dolan, sahtekarlık ile insan olduğunu sanar, C.Allah’ı kandıramazlar, her türlü kul hakkı ye sonra git umreye günah çıkar, İslamiyet bir ruhban dini değildir.