BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ: Gülen kaçarsa sorumlu ABD'dir----

Bozdağ: Gülen kaçarsa sorumlu ABD'dir

Bozdağ: Gülen kaçarsa sorumlu ABD'dir
06 Ağustos 2016 - 07:04 www.finansgundem.com

Fetullah Gülen'in başka bir ülkeye kaçış arayışı içinde olduğuna dair istihbarat aldıklarını belirten Bakan Bozdağ, "Eğer Gülen Pensilvanya'dan başka bir ülkeye giderse ABD'nin izni, onayı ve himayesi altında gitmiş demektir" dedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fetullah Gülen'in ABD'den başka bir ülkeye kaçış arayışı içerisinde olduğuna dair istihbarat aldıklarını belirterek "Eğer Fetullah Gülen Pensilvanya'dan başka bir ülkeye giderse ABD'nin izni, onayı ve himayesi altında gitmiş demektir.

Kimse, 'kaçtı da görmedik' diyerek bunu bize anlatamaz" dedi. Rize'de bulunan Adalet Bakanı Bozdağ, Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen, Rize 1'inci Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılış törenine katıldı. Bozdağ, konuşmasında özetle şunları söyledi: “Beyaz Saray, Kongre ve Pentagon bombalanmış olsaydı, Obama'ya suikast girişimi yapılmış olsaydı, 2500 ABD vatandaşı yaralı, 238 ABD vatandaşı öldürülmüş olsaydı ve bu alçaklığı yapan terör grubunun ele başı terörist de Türkiye'de olsaydı, ABD ne yapardı? Biraz empati yapmamız gerekmez mi?

CİDDİ İSTİHBARAT VAR

ABD'de bulunan Fetullah Gülen'in başka ülkelere kaçış arayışı içerisinde olduğuna dair ciddi istihbaratlar alıyoruz. Bu istihbaratları ABD'nin istihbarat örgütünün bilmemesi mümkün değil. Türkiye'de gerçekleşen başarısız darbe teşebbüsünün sevk ve idarecisinin Fetullah Gülen olduğunu bugün dünyada bilmeyen devlet yok, istihbarat örgütü de yok. Herkes bunu biliyor. Bir kişinin işlediği suçu gün gibi aşikar bildiği halde onu himaye etmesi hukuk devleti, demokratik devlet anlayışı ile asla bağdaşmaz. Eğer Fetullah Gülen Pensilvanya'dan başka bir ülkeye giderse bu ABD'nin izni, onayı ve himayesi altında gitmiş demektir. Kimse, 'kaçtı da görmedik' diyerek bunu bize anlatamaz. Orada uçan sineklerin dişi mi erkek mi olduğunu dahi ABD yönetimini bildiğini bütün dünya biliyor. Kim geliyor, ne yapıyor, kaç nefes alıyor, kimlerle oturup hangi kirli işleri yapıyor? ABD'nin bunu bilmemesi, ABD gibi büyük bir devletin büyüklüğüne de zaten yakışmaz. ”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)