BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBöyle canilik görülmedi!----

Böyle canilik görülmedi!

Böyle canilik görülmedi!
15 Mayıs 2013 - 18:47 www.finansgundem.com

Sivas’ın Divriği İlçesi’nde yaklaşık 1 haftalık olduğu belirlenen yakılmış erkek bebek cesedi bulundu

Jandarma ekipleri bebeği kamyon şoförü M.Ö.’nün (31) öldürdüğünü tespit etti. Şüpheli M.Ö. ile bebeği dünyaya getiren eşi T.Ö. (23) gözaltına alındı. M.Ö.'nün bebeğe önce fare zehiri enjekte ettiği, sonra da boş bir arazide yakıldığı iddia edildi.
Divriği İlçesi’ne 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayıs’ta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.
Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivas’ta özel bir hastanede T.Ö.’nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.
BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ
Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivas’ta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.
GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ
Şüpheli M.Ö.’nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebek cesedi otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.
Divriği Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgulanan şüpheli karı- koca M.Ö. ile T.Ö., Divriği Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Daha önce verdiği ifadelerde bebeği fakirlik nedeni ile bakamayacağı için öldürdüğünü söylediği belirtilen M.Ö. savcılığa verdiği ifadede, bebeğin eşinin gayri meşru ilişkisinden olduğunu bu nedenle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ
Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. M.Ö.’nün Zara İlçesi’nden aldığı fare zehrini bebeğe enjekte ettiği, bu sırada ise olayı eşi T.Ö.’nün de izlediği öğrenildi. Bebeğin daha sonra ise M.Ö. tarafından araziye götürülerek yakıldığı öne sürüldü.
KARI-KOCA TUTUKLANDI
Divriği Cumhuriyet Başsavcılığı’ndca sorgulanan M.Ö. ile eşi T.Ö., daha sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Burada ifadeleri alınan çift, mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)