BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoydaklar hangi cezaevine gönderildi?----

Boydaklar hangi cezaevine gönderildi?

Boydaklar hangi cezaevine gönderildi?
09 Mart 2016 - 14:52 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hacı Boydak ve Memduh Boydak cezaevine nakledildi

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ile Erol Boydak ve Murat Bozdağ geçtiğimiz hafta gözaltına alınmıştı.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Sorguları tamamlananlardan Erol Boydak ve Murat Bozdağ, savcılık tarafından serbest bırakılırken, Hacı Boydak ve Memduh Boydak ise sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Tutuklu bulunan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, güvenlik gerekçesiyle Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)